Pilar Monsell en Fòrum Indigestiò

El proper dijous, 5 de Setembre, a les 18’30, es durà a terme el 18è Fòrum Indigestió.

Com potser ja sabreu el fòrum és una trobada en la que convidem a participar a vuit persones, ben diverses entre elles, fent un breu monòleg de 5 minuts sobre qüestions relacionades amb la cultura. També hi participen músics, que marquen els temps de les xerrades si s’escau, i fan breus intervencions musicals entre elles.

Habitualment, el fòrum també és un bon punt de trobada de persones ben diverses amb la reflexió i activitat a l’entorn de la cultura com a nexe comú.

Intervindran: Edi Pou Músic i periodista Make Música de Costellada Great Again Àlex Solà Advocat La “reductio ad Hitlerum” i la tolerància  Pilar Monsell Cineasta La fuerza invisible de las imágenes Ester Jordana Lluch Investigadora i docent Que nos quiten lo bailao, Mariona Moncunill Artista visual, investigadora i docent, Les muntanyes Kong David Bravo Arquitecte Tres malentesos que escalfen l’ambient Miriam Tijani Traductora i correctora Enlloc com a casa Borja Lozano Treballa a l’Ateneu Popular 9 Barris i forma part de la Base Contradiccions i desclassament

Acompanyament musical: Txell Neddermann.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s